ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, COOKING LESSON

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκτός των καθορισμένων εκδηλώσεων του ZAFIRO παρέχουμε τον χώρο και το προσωπικό μας για διεξαγωγή της δική σας εκδήλωσης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από τo πρόγραμμα εκδηλώσεων μας.

Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είτε πρόκειται για μια λαμπρή δεξίωση ή ένα πάρτι γενεθλίων, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε! Οργανώνουμε πρωινές και νυχτερινές εκδηλώσεις όλο το χρόνο και προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μέσα από εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις. Γευθείτε το αυθεντικό σουβλάκι και μυηθείτε στα μυστικά του διάσημου μουσακά και των λαχταριστών ορεκτικών, κάνοντας έκπληξη στους φίλους σας με μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι και χωριάτικη από τα χεράκια σας! Η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς ζωντανή μουσική και μια

καταπληκτική χορευτική παράσταση με τους καλύτερους χορευτές παραδοσιακών χορών με αυθεντικές φορεσιές και γνήσιο κέφι. Σηκωθείτε και γίνετε ένα με χορευτές και δασκάλους μαθαίνοντας τον αντρικό ζεϊμπέκικο και τον εύθυμο καλαματιανό. Γελάστε με την ψυχή σας. Χειροκροτήστε ρυθμικά. Πιείτε άσπρο πάτο άφθονο ελληνικό κρασί ακολουθώντας τα βήματα του Ζορμπά, του Έλληνα που ήξερε να ζει και ξεφαντώστε με το σπάσιμο των πιάτων, όπως το θέλει το έθιμο. Μια αυθεντική γεύση Ελλάδας!

Συνέδρια

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Εδώ στο Zafiro, διαθέτουμε όχι μόνο την πολύτιμη εμπειρία, αλλά και τν ασύγκριτη τοποθεσία για να διοργανώσετε ένα συνέδριο που θα μείνει αξέχαστο στους σύνεδρους. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια και συναντήσεις κάθε είδους, σε ένα όμορφο, ζεστό, παραδοσιακό περιβάλλον που δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Η υλικοτεχνική μας υποδομή, σε συνεργασία με το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά το μεράκι μας για να προσφέρουμε πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα. Ελάτε να κουβεντιάσουμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν εδώ στο Zafiro για να πλαισιώσουμε μία επαγγελματική συνεύρεση με καλό φαγητό και σημαντικές εμπειρίες. Ελάτε να καταστρώσουμε μαζί το σχέδιό σας για μια αξέχαστη συνάντηση!

Σχολικές επισκέψεις

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Σε μια δύσκολη εποχή που τα χνάρια του παρελθόντος τείνουν να χαθούν, ο χώρος μας προσφέρει μία νοσταλγική ξενάγηση στη φιλοσοφία ζωής που είχαν οι παραδοσιακοί Έλληνες, ένα ταξίδι στη νοοτροπία των παππούδων μας και μια μικρή μύηση στην καθημερινότητά τους. Τα σχολεία που μας επισκέπτονται δίνουν την ευκαιρία στη νέα γενιά να γνωρίσει, με τα μέσα που διαθέτουμε στο χώρο μας, τον τρόπο που οι πρόγονοί μας εξασφάλιζαν την τροφή τους, το ρουχισμό τους, ετοίμαζαν το οικογενειακό τραπέζι, χαλάρωναν και γλεντούσαν.

Στις εγκαταστάσεις μας, από τις οποίες μπορεί να απολαύσει κανείς ολόκληρη την Αττική, εκτός από τη θέα, υπάρχουν παντού γύρω παραδοσιακά στοιχεία της Ελληνικής κουλτούρας. Εδώ τα παιδιά θα αποκτήσουν μια εκπαιδευτική ματιά σε παλαιά, ξεχασμένα, παραδοσιακά Ελληνικά επαγγέλματα, στη σπορά, το θερισμό και τον αλωνισμό των σιτηρών, το άλεσμα σε νερόμυλο, την παραγωγή του λαδιού και τη δημιουργία του σπιτικού ψωμιού σε ξυλόφουρνο. Θα ενημερωθούν επίσης για την κατασκευή ρουχισμού σε παραδοσιακό αργαλειό και φυσικά το παραδοσιακό μαγείρεμα για την οικογένεια στην Ελληνική κουζίνα.

Cooking lesson

Cooking lesson

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η ελληνική κουζίνα, η πιο εύγεστη και υγιεινή του κόσμου. Γεμάτη αρώματα και θρεπτική αξία. Γευθείτε το αυθεντικό σουβλάκι και μυηθείτε στα μυστικά του διάσημου μουσακά και των λαχταριστών ορεκτικών, κάνοντας έκπληξη στους φίλους σας με μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι και χωριάτικη από τα χεράκια σας.

κΑκολουθείστε τα χνάρια του ψωμιού από τον καρπό στη σπορά και το θερισμό και από εκεί στη λειτουργία του νερόμυλου, που άλεθε σιτηρά στην προβιομηχανική Ελλάδα και αφεθείτε στη μοσχοβολιά του καθώς ψήνετε στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Ένα ταξίδι στην πιο αγνή εκδοχή της γεύσης.